Lagningscafé 4 december

Årets sista lagnings- och kulturcafé gick av stapeln den andra advent. Det var ett välbesökt café med god stämning å såklart en hel massa lagning 🙂

Vi mixtrade med en telepromter, sydde knäfickor för stötdämpande skumgummi, lagade två leksaksflygplan i balsaträ, vi tog bort virus från både smartphone och laptop, lagade leggings, en vante, en adventsljusstake och en plasthammare från ett spel. Vi försökte också förgäves att rädda data från ett trasigt SD-kort – kanske nästa gång…

Patricia stod i köket och lagade superhärlig hummus i pitabröd och sen kaffe och kaka. Tack!

Eftermiddagen avslutades med hela två (!) kulturprogram. Först ut var en mindre del av Hjulsjökören som sjöng lite alternativa jullåtar. Härligt! Efteråt var det reflekterande samtal med Viktoria Deeb Klint och Pia Skoglund. Tänkvärt och intressant!

Tack för i år och ses 2023! (datum kommer snart)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *